Winter   |   Zomer
English Franšais
Zomer
Chalet Rose in Chatel is gebouwd in 2006. Het familie chalet is van alle gemakken voorzien en biedt ruimte aan 12 - 16 personen. Ideaal voor 2 - 3 gezinnen.
Wilt u meer weten, neem dan
contact op met familie Herremans.

Email: chaletchatel@outlook.com

Activiteiten - zomer

Portes du Soleil zomer

Activiteiten

Multipass van Toeristenkantoor Chatel: Wij nemen als verhuurder ook een abonnement Multipass bij het toeristenkantoor van Chatel. Dit biedt u als huurder de mogelijkheid om voor 2 euro per dag per persoon onbeperkt gebruik te maken van liften, zwembad en tennisbanen. Ook zijn er andere kortingen.

Wandelroutes (met eventuele overnachting in een berghut) starten direct achter ons Chalet.


Wandelen:
Op enkele minuten lopen vanaf het chalet beginnen een aantal prachtige wandelroutes, die aangegeven zijn met borden. Zomers is de gondel van Super-Châtel open. Er zijn veel meertjes op grote hoogte en u hoort overal de grote bellen rinkelen van de loslopende koeien en geiten.

Fietsen en downhill mountainbiken: ’s Zomers is de omvang van het gebied net zo indrukwekkend als het enorme skigebied in de winter: 660 km afgebakende routes, 24 geopende liften, 10 permanente afdaalpistes om uit te proberen, Bike Parks, trialcircuits... in een paar jaar is het gebied Les Portes du Soleil het paradijs voor mountainbikes geworden; een paradijs waar alle liefhebbers van deze sport elkaar ontmoeten, enkele van de beste mountainbikers ter wereld spreken hier af om dit nieuwe speelterrein te ontdekken, om te trainen of om mee te doen aan de talrijke wedstrijden die er plaatsvinden.
 
Zwemmen: In het centrum van Chatel ligt een groot openbaar zwembad. Daarnaast is er ook nog een apart kinderzwembad.

Golf: In Chatel is een klein 7 holes golfbaantje, in Avoriaz een 9 holes golfbaan, maar voor de echte liefhebber is in het nabijgelegen Les Gets een 18 holes golfbaan.

Voor meer actie en behoefte aan sensatie, test één van de talrijke activiteiten die worden aangeboden in de omliggende dorpen: van parapente tot downhill mountainbiking via de Fantasticable of canyoning.

Rodelbaan: In Pre-la-Joux op 4 km afstand is een rodelbaan. Bij droog weer kunnen kinderen en volwassenen hier een snelle tocht maken. Zeker de moeite waard!

Verder staat op de website www.chatel.com alle informatie over speciale evenementen die in Chatel plaatsvinden