Winter   |   Zomer
English Français
Winter
Chalet Rose in Chatel is gebouwd in 2006. Het familie chalet is van alle gemakken voorzien en biedt ruimte aan 12 - 16 personen. Ideaal voor 2 - 3 gezinnen.
Wilt u meer weten, neem dan
contact op met familie Herremans.

Email: chaletchatel@outlook.com

Activiteiten - winter

plan-winter_portes_du_soleil.jpg
Click op het kaartje om uit te vergroten

De Portes du Soleil staan natuurlijk bekend als het grootste skigebied van Europa. U vindt hier in totaal 650 km aaneengesloten piste waarvan 170 km blauwe, 380 km rode en 100 km zwarte piste, dus zowel voor de beginnende tot en met de zeer gevorderde skiër valt hier genoeg te beleven. Voor de off piste liefhebber kan een gids gehuurd worden, die de mooiste plekken van de Portes du Soleil laat zien. Vlakbij het chalet zijn ‘les Marmottons’, de speelweide en skischool voor de kindertjes.
Voor de langlaufers is maar liefst 240 km loipes. Een aantal routes begint tegenover het chalet. Tevens zijn er mooie wandelroutes, waarvoor u ook met de gondel naar boven kunt en er is een bobsleebaan in het nabijgelegen Pre la Joux.
Voor nog meer actie en behoefte aan sensatie, test één van de talrijke activiteiten die worden aangeboden in de dorpen van Les Portes du Soleil, zoals parapente, avondskien, schaatsen en high mountain trips.