Winter   |   Zomer
English Franšais
Zomer
Chalet Rose in Chatel is gebouwd in 2006. Het familie chalet is van alle gemakken voorzien en biedt ruimte aan 12 - 16 personen. Ideaal voor 2 - 3 gezinnen.
Wilt u meer weten, neem dan
contact op met familie Herremans.

Email: chaletchatel@outlook.com

Omgeving - zomer

Plan_Chatel_2.jpg Portes du Soleil zomer

Klik op het kaartje om uit te vergroten of hier voor Google Maps.

Châtel ligt in de prachtige Portes du Soleil. Les Portes du Soleil liggen in de noordelijke Alpen tussen de Mont-Blanc en het meer van Genève en profiteert van een ideale geografische ligging. Het weer is zowel in de winter als in de zomer heerlijk. In de winter is Les Portes du Soleil sneeuwzeker, in de zomer is het zonnig, maar niet te warm en kunt u genieten van wandelen of fietsen door de prachtige alpen, zwemmen in het zwembad of Châtel of andere dorpjes in de omgeving bekijken.

Het chalet ligt vlakbij een aantal prachtige wandel- en fietsroutes. Ook het centrum van Châtel is in een half uur te voet of in een paar minuten per auto of de plaatselijke bus te bereiken. De afstand tot het centrum is 2.2 km.

Het meer van Genève, met veel leuke badplaatsen zoals Evian, Thonon Les Bains, Amphion en Yvoire (het kastelendorpje) ligt op slechts 45 minuten rijden van het chalet,via een prachtige weg langs de rivier de Dranse

Les Portes du Soleil zijn een ideale plek om vakanties met uw gezin of met vrienden door te brengen; alles mag! Proef de plaatselijke producten in de alpenboerderijen die de wandelaars verwelkomen; rust uit op de top van een berg, bewonder een landschap dat nooit verveelt, leer de bergbloemen herkennen, maar pluk ze niet! Of voor meer actie en behoefte aan sensatie, test één van de talrijke activiteiten die worden aangeboden in de dorpen: van parapente tot Downhill mountainbiken via de Fantasticable of canyoning.

Wij nemen als verhuurder ook een abonnement Multipass bij het toeristenkantoor van Chatel. dit biedt u als huurder de mogelijkheid om voor 2 euro per dag per persoon onbeperkt gebruik te maken van liften, zwembad en tennisbanen. Ook zijn er andere kortingen.

Wandelroutes (met eventuele overnachting in een berghut) starten direct achter ons Chalet.

Het hele jaar door bieden de bergen u schitterende landschappen en verborgen schatten die u zult ontdekken tijdens wandeltochten, boswandelingen op zoek naar paddestoelen of kuddes gemzen die in het voorjaar afdalen op zoek naar voedsel… Buiten het seizoen, wat een heerlijk idee om er een paar dagen tussenuit te gaan en van de natuur te genieten, om met frisse moed weer verder te gaan!

Het adres van Chalet Rose:
60, Chemin de la Ravine,
74390 Chatel,
Frankrijk